►Nits de Km 0 és un cicle de concerts de diferents intèrprets relacionats amb l’escola Aules i el teatre musical.

►Ja han actuat Víctor Arbelo el 27 i 28 de desembre,  Núria Llausí el 29 i 30 de desembre i Albert Bolea el 2 de gener.
►Hi passaran: Marc Vilavella, Javi Vélez, Pilar Capellades, Clara Solé, i Daniel Anglès.

Marc Vilavella, “Tan bonica aquesta nit” (12 musicals a guitarra i veu)

►Estrenat a Barcelona l’any 2014 a La Seca – Espai Brossa. L’espectacle ofereix un format de cafè-teatre, escènicament auster, amb només un actor, un músic i amb la col·laboració de Cristina Martí en el moviment.

►Ha participat en la Trilogia Mozart, La Flauta Màgica, Asufre, Homes de Shakespeare, Tocata i fuga, Divertimento  i Scherzo, Mar i Cel, i  Homes Foscos. Como director ha dirigit El Despertar de la Primavera, Aquests Cinc Anys,  i ha ibterpretat i dirigit amb La Barni Teatre: Ojos Verdes, El Projecte del Bojos, Le Llaman Copla.

►Col·labora com a convidat en el concert l’alumne d’Aules Arts Escèniques. Eric Serrano.

Javi Vélez, “Fem un cafè”

►Va ser un dels guanyadors a la Marató de Solistes Monday Monday 2018/19. Actualmet està en el procés creatiu d’un nou espectacle musical amb Jumon Erre, Miquel Tejada i Pere Faura que s’estrenarà a la primavera.
►L’acompanya al piano Jordi Taixés i col·labora com invitada l’alumna de Aules · Arts Escèniques Gina Gonfaus

Pilar Capellades “Tal com soc”.

►Fundadora de la companyia El Musical Més Petit, participa en diferents espectacles: Tu, Jo, Ell, Ella… I Webber… I Schönberg…, El Somni De Mozart, Un Cop Més… Una Mica De Música, Merrily We Roll Along y Aquests Cinc Anys. Ha treballat amb Sergi Belbel en el musical El Temps de Planck de S. Belbel y Ó. Roig, amb Dagoll Dagom a Mar i Cel i darrerament en el musical Fun Home de Lisa Kron i Jeanine Tesori.

►Col·labora com invitada l’alumna d’Aules · Arts Escèniques Maria Bolea.

Clara Solé, Fem-nos regals.

►Debuta en el món professional el  2014 amb  Un cau de mil secrets. També ha participat a Fun Home, Impro Side Story, El despertar de la primavera, Tot el que no ens vam dir o Per si no ens tornem a veure, Nit de musicals, En Paral·lel, Broadway Babies i Amor x amor 2020. Ha dirigit Una altra estrena de la Companyia sus4.

►Col·labora com a  invitat l’alumne d’Aules · Arts Escèniques Pol Sanuy.

Daniel Anglés, En Concert.

►Director de l’escola Aules · Arts Escèniques i del Teatre Condal, ha dirigit i protagonitzat una llarga llista de musicals com Rent, Notre-Dame de Paris, El Somni de Mozart, Hedwig , i  Fun Home. És un dels membres fundadors de El musical més petit.

►Col·labora com invitat l’alumne d’Aules · Arts Escèniques Jan Buxaderas.