►L’espectacle va haver d’interrompre les funcions pel tancament dels teatres a causa de la COVID-19 dues setmanes després de la seva estrena.

► “Records a Broadway” versiona més de 40 temes del teatre musical a quatre veus. L’espectacle dóna  a conèixer les diferents etapes de Broadway des del seu naixement, passant per la seva època daurada, fins a l’actualitat, i ho apropa d’una manera íntima als espectadors que escoltaran 52 melodies del vell i del nou Broadway.

►Els arranjaments són d’Arnau Tordera, la direcció escènica d’Antoni Font-Mir i les coreografies d’Alexandre Ars. Blanca Bardagil n’ha escrit la dramatúrgia (a partir de la idea original de Marc Casanova i Antoni Font-Mir)

►Interpreten tots el temes de la funció: Alexandre Ars, Ferran Enfedaque, Eudald Planchart, Joan Sáez.

►L’espectacle incorpora al seu repertori històric peces de musicals més recents com “DEAR EVAN HANSEN”, “HAMILTON”, “THE BOOK OF MORMON”, “MATILDA”, “JERSEY BOYS” o “WICKED”, que han estat adaptades i arranjades per a l’ocasió.

RECORDS A BROADWAY  recull els compositors més cèlebres, mítics i històrics dels darrers 120 anys del Carrer 42, entre els quals es troben George M. Cohan, Jerome Kern, Irving Berlin, Cole Porter, George Gershwin, Richard Rodgers, Leonard Bernstein, Stephen Sondheim, Jule Style, Galt McDermot, Richard O’Brien, John Kander, Stephen Schwartz, Andrew Lloyd Webber, Claude-Michel Schönberg, Alan Menken, Jonathan Larson, Andrew Lippa, Jason Robert Brown, Robert Lopez, Trey Parker, Matt Stone, Lin-Manuel Miranda, Ben Pasek i Justin Paul.

►Els més de quaranta temes són interpretats, ballats i acompanyats instrumentalment en directe pels quatre actors. Les melodies que han marcat la història del vell i del nou Broadway pugen a l’escenari en català en un musical de petit format per homenatjar i reivindicar el teatre musical, un autèntic tresor cultural dels nostres temps.

►Tots els temes han estat adaptats al català per Rosa Collell i Antoni Font-Mir  que manifesten que els clàssics del teatre musical no han estat mai representats íntegrament en català.

►Més informació de l’espectacle a:

Records a Broadway