►L’espectacle que es va estrenar el 25 d’abril a El Maldà de Barcelona i que tanca la trilogia de l’amor creada i dirigida per Alícia Serrat; “Per si no ens tornem a veure” el 2017 i “Tot el que no ens vam dir” el 2018, torna a El Maldà amb Mariona Castillo i  Eloi Gómez.

►Produïts per Daniel Anglès, cadascun d’aquests tres musicals parla sobre l’amor des d’una perspectiva diferent.

►El temps que no tindrem és una obra que parla del primer amor de tots, el de la família. Aquell amor que defineix en gran part, les persones en les quals ens acabem convertint. Aquesta obra també parla sobre la necessitat de curar el passat, d’afrontar-lo i col•locar les coses que hem viscut, o fins i tot aquelles que mai vam poder arribar a viure.

►SINOPSI

►“Potser la vida hauria de venir amb un pròleg, com als llibres. Un pròleg que d’alguna manera ens prepari per a tot el que vindrà. No en sabríem el final, perquè algunes històries és millor no saber com acaben, però podríem decidir si val la pena seguir llegint o no”.

►Amb la perspectiva de qui mira enrere des de certa enyorança, el protagonista, l’Eduard, escriu, a cavall entre la realitat i la ficció, una declaració d’amor a la seva infància, a la seva família.

►Llibret i lletres d’Alícia Serrat amb música de Dani Campos, interpretat per  Mariona Castillo, Eloi Gómez, Dani Campos / Miguel González.

►Amb direcció d’Alícia Serrat, direcció musical de Dani Campos, vestuari: Raquel Ibort i Marc Udina, escenografia de Toni Luque, disseny d’il·luminació d’Adrià Rico, la producció executiva: Eduard Autonell, la imatge gràfica de Zuhaitz San Buenaventura, l’edició gràfica i fotografia d’Àgata Casanovas i amb la producció artística de Daniel Anglès.