►Després de l’èxit de les dues edicions anteriors, el concert solidari AMOR x AMOR torna a Barcelona per tercer any consecutiu. En aquesta ocasió el concert tindrà lloc dilluns 4 de febrer de 2019  a les 20 h a l’ONYRIC Teatre Condal de Barcelona, inclòs dins de la programació del segon quadrimestre del Projecte Onyric, dirigit per Daniel Anglès.

►AMOR x AMOR és una iniciativa que sorgeix des de la passió pel teatre musical i una voluntat de col·laboració amb diverses entitats d’àmbit social de la ciutat de Barcelona. En aquesta tercera edició els beneficis del concert aniran destinats al projecte Dones Acció de la Fundació Aroa, entitat fundada el 2003 per un conjunt de professionals de l’àmbit de la salut, l’educació i l’atenció social amb sensibilitat per la creixent presència dels trastorns psicosocials, en l’exercici diari de la seva professió.

►El repertori d’AMOR x AMOR estarà integrat en aquesta ocasió per cançons d’amor que formen part de bandes sonores de pel·lícules. Així s’escoltaran temes de pel·lícules tan emblemàtiques com “OFICIAL Y CABALLERO” o “NOTTING HILL”, així com d’altres films estrenats recentment a la gran pantalla, com “HA NACIDO UNA ESTRELLA” o “THE GREATEST SHOWMAN”. Un concert eclèctic que, com sempre, tindrà un fil d’unió: l’AMOR.

►AMOR x AMOR – Cançons d’amor de pel·lícula comptarà amb direcció escènica d’Alícia Serrat i la direcció musical de Dani Campos.

►AMOR x AMOR va sorgir el 2017 de manera espontània, a través d’un article al blog de teatre musical Out of Broadway proposant l’organització d’un concert de duets de musicals el dia de Sant Valentí.

►L’objectiu del concert és clar: interpretar cançons d’AMOR per donar AMOR a aquells que més ho necessiten, en aquest cas les dones que han viscut o viuen una situació de violència masclista, ajudant-les a trobar eines per millorar la seva autoestima i el seu empoderament.

►Entre els més de 20 artistes que participaran en aquest AMOR x AMOR – Cançons d’amor de pel·lícula hi haurà: Sergi Albert, Àfrica Alonso, Daniel Anglès, Víctor Arbelo, Roger Berruezo, Albert Bolea, Júlia Bonjoch, Oriol Burés, Georgina Dagas, Xavi Duch, Jan Forrellat, Uri Garrell, Eloi Gómez, Jana Gómez, Jordi Grifell, Anna Herebia, Raquel Jezequel, Júlia Jové, Anna Lagares, Georgina Llauradó, Núria Llausí, Mónica Macfer, Edgar Martínez, Joan Masdeu, Mone Teruel, Clara Moraleda, Elisabet Molet, Sylvia Parejo, Marc Pociello, Joana Rosselló, Marta Trujillo i Anna Valldeneu, amb més intèrprets pendents de confirmar.

►Entre els professionals que participen en aquesta edició podem trobar intèrprets amb gran trajectòria en el gènere del teatre musical que actualment protagonitzen grans musicals a Madrid, com ‘El Rey León’ o ‘El Médico’; joves catalans que triomfen també a la capital madrilenya protagonitzant ‘Anastasia’ o ‘West Side Story’; artistes amb una carrera consolidada que han protagonitzat musicals com ‘Rent’ o ‘Mamma Mia’; joves artistes emergents que protagonitzen actualment a Barcelona musicals com ‘Carrie’, ‘La Familia ►Addams’ o ‘La Jaula de las Locas’; a més d’intèrprets catalans que porten anys triomfant en el món de la música, i joves que tot just s’estan iniciant després d’aparèixer a ‘La Voz Kids’.

 

►La imatge gràfica d’aquesta edició del concert, ha estat dissenyada per: Vanishlife

►AMOR x AMOR compta amb la col·laboració del Grup Focus i l’Ajuntament de Barcelona.

►Venda d’entrades a través de l’enllaç https://www.onyric.cat/shows/amor-x-amor/.

 

►Sobre el projecte DONES ACCIÓ de la Fundació Aroa

►El projecte és un recurs especialitzat, de prevenció i atenció psicosocial, adreçat a les dones que han viscut o viuen una situació de violència masclista.

►Treballen per millorar la salut emocional de les dones, a través de l’acompanyament terapèutic i activitats d’aprenentatge vivencial que faciliten l’empoderament de les dones i la sororitat. Al projecte faciliten que les dones puguin preservar la seva pròpia salut emocional, adquirir eines d’autoconeixement i gestió personal, que les ajuden a sortir reforçades davant l’adversitat i a ser actives i autònomes en el manteniment del seu benestar integral (físic, mental, emocional i social).