►El cicle #MondayMonday és una sèrie de concerts de petit format inspirat en el món dels musicals protagonitzats per a grans artistes de l’escena catalana, enguany estaran protagonitzats per: Annabel Totusaus, Joan Vázquez i Raquel Jezequel, però no ho faran sols.

►Per triar els cantants que els acompanyaran en escena, el Teatre Eòlia convoca la IVa edició de La Marató de Solistes. El pròxim 26 de novembre se celebrarà la Marató #MondayMonday, un càsting amb públic i un jurat professional (Elisenda Roca, Judith Tobella, Carlos Gramaje i Antoni Font-Mir, (teatremusical.cat) que seleccionarà intèrprets emergents que acompanyaran als artistes en aquests concerts de repertori.

►Com fer-ho?
►Cada aspirant haurà de gravar un vídeo cantant un solo de musical de lliure elecció i enviar-lo a produccio@teatreolia.cat fins al 8 de novembre a les 14h.
►Assegura’t de tenir la partitura del tema que cantes i que coincideixi amb la versió i la tonalitat. I l’envies juntament amb el vídeo.

►El dia 12 de novembre es farà pública la selecció dels 8 aspirants que participaran en la Marató de #MondayMonday. Els aspirants seleccionats hauran de tenir disponibles els dies de novembre: dilluns 19 (matí), dimecres 21 (matí), dilluns 26 (tot el dia).