►13,14, 15 i 20, 21 i 22 de Setembre al Teatre del Sol de Sabadell.

► “Quedem!” (noies) es complementa amb “Quedem?” (nois), i s’uneixen trames que van quedar obertes en el primer espectacle.

►Clàudia Anyor, Beatriu Boronat, Ariadna Clapés, Cristina Fabero, Laura Hernández i Maria del Valle, són les protagonistes de “Quedem!” sota la direcció d’Adrià Aguilera.

► Un espectacle més complex i amb un llenguatge teatral diferent, responent a la personalitat de les noies. Això si, sense perdre el bon humor, les cançons modernes i l’essència de “Quedem!”.

► “Quedem?” ja es va representar amb la seva versió masculina el 21 de juliol i era un espectacle musical, en format concert, que ajunta cançons d’amor i de desamor dels musicals de nova creació i fins al 1994. La història de 5 nois que viatgen a Nova York a la recerca de reptes i somnis. A través de les cançons de musicals moderns com “Dear Evan Hansen”, “The Book of Mormon” o “Shreck”,  i alguns temes de musicals de la darrera fornada com: Welcome to the Renaisance  de “Something Rotten”, The negative  de “Waitress”, It means Beautiful  de “Everybody Is talking about Jamie” entre d’altres i amb alguna incursió en cançons que no són de musical.

►Els diumenges 15 i 22 hi ha doble funció amb un descompte del 10% a les entrades.  I El 22  les localitats estan exhaurides!