►Un espectacle dirigit a qualsevol persona que tingui ganes de passar una bona estona gaudint de cançons i números de totes les èpoques.

►És important ensenyar que hi ha moltes maneres de fer musicals. Que el mateix gènere, amb el pas del temps, ha anat desenvolupant-se i evolucionant. Maneres d’entendre i fer servir la música, jocs dramatúrgics, la funció de les coreografies, les temàtiques, els missatges, …

►I no cal ser un expert del gènere per poder passar una estona divertida i despreocupada o entrar en les grans reflexions de la humanitat. Oferim un espectacle on podran gaudir grans i petits de la casa, famílies i amics.

►L’espectacle està dirigit per la Clara Solé amb la Júlia Cortina com a ajudanta de direcció, amb el vestuari i escenografia de Marc Udina i Raquel Ibort, el disseny tècnic de Ramon Ramírez, Imatge, edició gràfica i fotografia Júlia Cortina, la col•laboració especial: composició cançó SUS4 Núria Llausí i la direcció artística Daniel Anglès, i està interpretat per Carles Alarcón, Alexandre Ars, Maria Codony, Ferran Enfedaque, Laura Font i Clara Giralt.

►SINOPSI
►SUS4, una companyia emergent de teatre musical es dedica a viatjar per tot Catalunya creant musicals a mida per la població on van a parar. Es preparen coneixent la història i habitants del lloc on actuen i creen un espectacle únic i personal. Però no són gaire organitzats, han arribat un dia tard al teatre i el públic ja ha ocupat les seves localitats. Els sis actors i actrius de la companyia hauran d’improvisar un musical únic i repetible passant pels grans èxits del gènere amb la principal ajuda del públic.

►Un espectacle familiar i participatiu amb el qual tornaràs a sentir els clàssics que tant et remouen, descobriràs mil maneres diferents de fer teatre musical i tu seràs qui decideix per on condueixes l’espectacle.