►La rutina i la monotonia s’han apoderat dels dies d’Elizabeth, però la seva vida pren un altre rumb després d’assistir a una funció del famós musical El fantasma de l’òpera.

►Amb el suport dels seus amics, Elizabeth emprèn una aventura per aconseguir el seu somni de convertir-se en Esmeralda i protagonitzar la seva versió de l’espectacle que ha canviat per complet les seves expectatives.

►Westend Street s’escenifica al Londres contemporani i regala als lectors, des d’ambdós costats de les bambolines, una mirada fresca i imaginativa que els submergeix en l’extraordinari món dels espectacles musicals.

►La primera novel·la de Lorena Toda, plena de muses musicals, ambients emblemàtics i racons particulars de la sempre enigmàtica ciutat, és també un cant a l’amistat, a la possibilitat de palpar l’extraordinari.

►Sobre la Lorena Toda Lloret:
►Lorena Toda és plural: ciències de la salut, lideratge organitzacional, gestió de negocis, innovació, emprenedoria … i teatre i literatura.

►Els èxits d’aquesta barcelonina enamorada de Londres avalen la seva autodefinició de persona optimista, emprenedora, innovadora i creativa: ha integrat amb fluïdesa els seus dots de lideratge i sensibilitat artística per deixar de ser només una espectadora i convertir-se en promotora i creadora.

►Amb estudis d’infermeria i direcció d’organitzacions i més de dues dècades involucrada en projectes de màrqueting de productes farmacèutics i equipaments mèdics, la Lorena és una dona versàtil que ha sabut aprofitar el seu ventall d’interessos i talents per incursionar en les arts escèniques amb la seva pròpia productora (Las Tomas o  las Dejas, SL [CL1]) i, ara, en les arts literàries.

►La seva primera novel·la, Westend Street (2020) és una prova concreta d’això.

►Sobre el grup editorial Bubok Publishing:
►Bubok és una editorial independent que ofereix a qualsevol autor les eines i serveis necessaris per editar les seves obres, publicar-les i vendre-les en més de set països, tant en format digital com en físic (paper), amb tirades a partir d’un sol exemplar.

►Kamadeva Editorial, Blavox i La Espiral Escrita són també segells editorial és de el grup.