►A partir del diumenge 6 de novembre a les 12, a l’escenari del Teatre Borràs de Barcelona es podrà veure, l’espectacle musical “Òpera for kids” on els més petits s’endinsaran al món de l’òpera d’una forma entretinguda i divertida.

►Un espectacle lúdic i alhora didàctic creat amb la intenció de donar a conèixer als nens de sis anys en endavant els conceptes crucials sobre el món de l’òpera, que  com la proposta artística que uneix música, teatre i dansa, però utilitzant com a instrument principal la força de la veu humana sense amplificar, un instrument amb capacitats increïbles capaç de transmetre totes les emocions humanes.

►Es tractaran tots els elements principals de l’òpera des del punt de vista de la diversió, el desanfado, l’humor i la sorpresa. L’espectacle neix amb l’objectiu que els nens i nenes gaudeixin d’un apropament lúdic i entretingut al món de l’òpera segurament un art desconegut o molt llunyà per ells.

►L’espectacle està dirigit per Edu Pericas i protagonitzat per Gemma Martínez, Anna Belén Gómez, Albert Gràcia i Ulises Ordúñez

►L’espectacle també ofereix funcions  escolars els dijous a les 11.