►El musical té el Premi de la Crítica al Millor Musical del 2015 i és finalista dels Premis Max 2017 com a millor musical.

►Sugar representa la seva tercera temporada al Teatre Tívoli a partir del 29 Juny amb 18 actors i 5 músics a l’escenari.

►Gràcies  a  l’èxit  de  crítica  i  públic assolit  les  passades  temporades  al teatre Gaudí de Barcelona (2015) i a l’Eixample teatre de Barcelona (2016), Som-hi films aposta per fer una nova temporada  a  Barcelona  en  un  dels grans teatres de Barcelona.

daphne josephine

►El  teatre  Tívoli obre  les  seves portes per realitzar una temporada de 4 úniques setmanes que s’iniciarà el proper 29 de juny i conclourà el 30 de Juliol.

►L’espectacle viurà una transformació important, ja que inicialment es va dissenyar a mida del teatre Gaudí on el públic envolta l’escenari central pels quatre costats, per després adaptar-lo a la italiana a l’Eixample teatre.

►Ara per a aquesta nova temporada, amb la coproducció Som-hi Films i Addcom, es realitza una nova inversió en el projecte per fer una nova escenografia i per incorporar a 4 membres més al repartiment.

►Aquesta nova escenografia  recrearà els espais on transcorre  l’obra  i  la  inclusió  dels  músics  a  l’escenari; el  que  requereix  un  disseny d’il·luminació i so més precís. Tot això, amb la idea de conservar al màxim l’essència de la representació que tan bona acollida va tenir a les anteriors temporades, amb 18 actors en escena i 5 músics en directe.

Sugar funcio 8

►El repartiment serà:

►SUGAR: Bealia Guerra. JERRY/DAPHNE: Xavi Duch. JOE/JOSEPHINE: Rubén Yuste. SIR OSGOOD FIELDING: Pep Cortés. SWEET SUE: Maria Santallusia. BOTINES PALAZZO: Jordi Llordella. BIENSTOCK: Dani Claramunt. BALLARINSOLGA: Lorena García. ROSELLA: Ariadna Canals. MARI LU: Núria Torrentallé. KITTI: Ana Micó. OLGA: Cristina Murillo. MILDRER: Paula Espinal. DUDE: Roberto Provenzano. LUIGI: Adrià Garcia i Zuhaitz Sanbuenaventura. ENZO: Óscar Planells. CHARLIE “MONDADIENTES”: Javier Arroyo “Jota”. JEFFREY: Pep Ribas.

►Els músics són: Filippo Fanói Jairo Ortega al piano. Josema Martín i Valentí Querol a la bateria. Bernat Hernández i Pau Lligadas al contrabaix. Ángel Girón a la trompeta i Jordi Santanach i Sergi Felipeal saxo.