►Elena Gadel i Ivan Labanda protagonitzaran aquesta versió que arriba gràcies a 3xtr3s (Dagoll Dagom, Tricicle i Anexa) i SOM Produce.

► “Cabaret” s’ha representat en més de 50 països i s’ha traduït a més de 30 idiomes. El 1992 es va representar en català al Teatre Novedades de Barcelona. El 2001 es va estrenar “Adéu a Berlin” un espectacle amb les cançons de “Cabaret” amb el mateix Ivan Labanda i amb les traduccions, també al català de Daniel Anglès i David Pintó, que en aquesta producció n’és l’ajudant de direcció. I també al Teatre Apolo, el 2007 es va poder veure la posada en escena que idear Sam Mendes.

►Al setembre el públic redescobrirà l’espectacle amb una posada en escena que ja porta més de 450 funcions i més de 200.000 espectadors, dirigida per Jaime Azpilicueta, Raul Patiño a la direcció musical i coreografies d’Antonio Belart i Laura Rodríguez.

► “Cabaret” amb música de John Kander, Lletres de Fred Ebb i llibret de Joe Masteroff estrenada el 20 de novembre del 1966 encara avui fa remoure els espectadors. La vida és un cabaret!