Sing! Sing! Sing! és un concert teatral de música de la primera meitat del segle XX, festiu i divertit, que ens transporta al glamour i el savoir faire dels anys 50 als Estats Units.
I també és un homenatge als grans compositors de l’era del swing. Hi trobem versions dels clàssics més populars. La majoria són cançons harmonitzades a tres veus, a l’estil dels trios vocals femenins de l’època com van ser les Andrews Sisters.

Amb una imatge totalment retro i emmarcades per una escenografia que vesteix l’escenari, recorden l’ambient i la sonoritat de les grans orquestres de l’època daurada del swing. Vestits vermells de seda salvatge, vestits llargs de color ivori, lligacames, armilles i barrets vesteixen aquestes tres dives i als seus músics.

Les veus de Divinas donen vida a un únic so. Els seus tres personatges (Sofia, Nicole i Lulú) recreen les grans dives de l’època i condueixen l’espectacle amb tocs d’humor i diversió, ballant i amenitzant la vetllada. Les acompanyen set músics excel·lents i coneixedors de l’estil que fan vibrar a la audiència. Les coreografies estan inspirades en els estils de ball del moment, on hi destaca el claqué.

Dirigit per Sílvia Ferrando