► Divendres, 8 de desembre, a les 19:00 hores, el grup musical Babalu Band interpretarà, al Teatre Cúpula Arenas (Gran Via de les Corts Catalanes, 373-385), Swing for christmas, un espectacle nadalenc molt original amb el seu propi estil de swing elegant, divertit i ballable.

►El xou convida el públic a viure la màgia de Nadal amb un recorregut per estàndards com “Jingle Bells”, “Silent Night” o “White Christmas”, popularitzats per crooners com Frank Sinatra, Bing Crosby, Dean Martin o el trio vocal Andrews Sisters.

►També sonaran temes imprescindibles, encara avui dia, com “Santa Claus está en la ciudad” o “Let it Snow”, juntament amb peces més contemporànies com el megahit “All I Want for Christmas is You” de Mariah Carey i “Last Christmas” del grup pop vuitanta Wham!. No hi faltaran tampoc nadales tradicionals interpretades a ritme de swing.

►Durant el xou, faran acte de presència convidats molt especials com Santa Claus, Rudolph, el ren del nas vermell o Frosty, el ninot de neu, que, amb les seves emotives històries, contribuiran que grans i petits visquin una experiència única i emocionant .

►Babalu Band és una formació musical procedent de València d’esperit retro, a l’estil de les bandes nord-americanes de jazz, swing o soul, composta per sis virtuosos músics amb formació jazzística, l’estilós trio vocal femení The Croquettes i Juanjo Navarro com a vocalista “crooner”.