►El divendres passat a les xarxes socials de l’espectacle es van publicar els noms que formaran el repartiment de El dia de la marmota, el nou muntatge de Nostromo Live, el primer en català, que s’estrenarà el desembre de 2024 al Teatre Coliseum de Barcelona.

►Roc Bernadí, Diana Roig, Oriol Burés, Claudia Bravo, Júlia Bonjoch, Ernest Fuster, Marc Gómez, Alexandre Ars, Eduard Mauri, Joan Roselló, Júlia Saura, Edgar Martinez, Pol Roselló, Paula Pérez, Sol Carner i Carles Vallés formanran el repartiment de l’espectacle que estaran acompanyats de 6 músics en directe de la Banda de Manu Guix.

►L’obra es basa en la comèdia romàntica cinematogràfica homònima de 1993 dirigida per Harold Ramis i protagonitzada per Bill Murray i Andie MacDowell.

►L’espectacle musical Groundhog Day es va estrenar al The Old Vic de Londres el 2016 i pràcticament un any després el 2017 va arribar a l’August Wilson Theatre de Broadway.

►Després, a partir del 2019 l’obra va començar la seva explotació amb posades en escenes diferents de l’original, al San Francisco Playhouse de San Francisco i el 2020 van començar les produccions internacionals; primer al Wermland Opera a Karlstad de Suècia, després al Helsingin Kaupunginteatteri de Finlàndia. El 2023 es va fer una reposició a The Old Vic de Londres que va durar 4 mesos gràcies a les bones crítiques rebudes. Aquesta mateixa producció es va estrenar a Melbourne, Austràlia al Princess Theatre el 2024 i  a finals d’aquest mateix any s’estrenarà a Catalunya al Teatre Coliseum de Barcelona.

►El musical amb música i lletres de Tim Minchin i llibret de Danny Rubin serà dirigit per Àngel Llàcer i Manu Guix,  i produït per Nostromo Live i amb la producció executiva de Jordi Sellas, la qual serà la seva cinquena creació musical conjunta. Després de l’exitosa La Jaula de las Locas, i d’haver portat en escena també La Tienda de los Horrores, Cantando bajo la lluvia i The Producers.

►Sinopsi:

Demà serà un altre dia… o no.

Phil Connors, un egocèntric i televisiu meteoròleg, es troba condemnat a reviure el mateix dia una vegada i una altra, atrapat en el temps en un petit poble perdut enmig de Pennsilvània. El desconcert inicial per aquesta insòlita situació dona lloc a una sèrie infinita d’intents extravagants, divertits i surrealistes, d’escapar del bucle temporal en què es troba. És possible que trobar l’amor autèntic sigui l’única clau per sortir del Dia de la Marmota?

Després de l’èxit a Broadway i al West End, arriba la comèdia romàntica plena de fantasia basada en el gran fenomen cinematogràfic que va captivar el món als anys 90.

Demà serà un altre dia… o no.