►A partir del 29 d’octubre de 2024 al Teatre Apolo de Barcelona.

El medico, el musical basat en la novel·la de Noah Gordon, arriba a Barcelona amb una espectacular producció de beon Entertainment dirigida per Ignasi Vidal.

►Produït per beon Entertainment, compta amb música i lletra d’Iván Macías i Félix Amador i els 490 vestits dissenyats per Lorenzo Caprile que s’utilitzen a l’obra.

►Alba Cuartero interpretarà el paper protagonista de Mary i l’acompanyarà, una temporada més, Joseán Moreno al paper de Barber.

El medico, el musical va començar el seu camí a Madrid l’octubre del 2018 amb dues temporades consecutives superant els 300.000 espectadors i, després de la pandèmia, va reprendre el viatge de la mà d’una nova producció de Dario Regattieri CEO de beon Entertainment i sota la direcció artística d’Ignasi Vidal. El desembre de 2021 va iniciar una gira nacional recorrent més de 20 ciutats i va aconseguir les 800 funcions el febrer de 2023, quan va finalitzar la gira. A aquestes xifres cal afegir els espectadors que han vist la producció a la seva gira internacional per República Txeca i Alemanya i, pròximament, Suïssa i Àustria entre d’altres.

►Ara, El médico, el musical torna a pujar als escenaris gràcies a l’aposta d’aquesta productora perBarcelona. beon Entertainment, productora caracteritzada per crear títols originals i propis, va portar la temporada passada a aquest mateix teatre, musicals com La historia interminable i El tiempo entre costures.

►La música i la lletra d’aquest espectacle ha estat creada per Iván Macías i Félix Amador. Un musical que també va comptar amb el suport del mateix autor del llibre, Noah Gordon, que en escoltar la música per primera vegada va assegurar que “l’emoció de la novel·la ha aconseguit traspassar-se a la música, perquè es pugui sentir el meu llibre. Estic encantat que els lectors puguin experimentar ara les aventures de Rob J. Cole d’una manera nova i meravellosa”.