S’han venut gairebé 4.700 entrades de l’espectacle.

►La sala gran del Kursaal de Manresa acollirà, des de dijous i fins diumenge, 7 funcions del musical ‘Grease’, en la gira dels 50 anys d’aquest clàssic del gènere. En aquests moments ja hi ha gairebé 4.700 entrades venudes i 3 de les 7 funcions tenen les entrades exhaurides. Aquest serà el segon gran musical que arriba al Kursaal després de la pandèmia i de l’excel·lent acollida de ‘La Jaula de las locas’, que es va poder veure aquest gener passat en 6 funcions.

►Aquesta nova producció de ‘Grease’- que torna al Kursaal 10 anys després de la producció del 2013-es va estrenar al teatre Nuevo Alcalá de Madrid l’octubre de 2021, estan fent un gira que va començar a Bilbao i ja ha passat per Valladolid, Salamanca, Pamplona, Zaragoza, Córdoba, Alicante, abans d’arribar a Manresa. Després continuarà a Mallorca, Múrcia, Vigo, Sevilla, València, Jerez, Santander i acabarà a Gijón.

► ‘Grease, el musical’ és un dels clàssics del gènere musical, i probablement un dels més coneguts. Sota la seva aparença lleugera i superficial, ‘Grease’ tracta temes socials conflictius, com l’embaràs d’adolescents, o la violència de bandes, a banda de l’amor, l’amistat, la rebel·lió adolescent o el descobriment de la sexualitat.

►Encara queden algunes entrades per veure ‘Grease’ al Kursaal de Manresa i es poden comprar a taquilles i per internet (www.kursaal.cat). La sessió d’estrena serà demà dijous 9 a les 19h i les entrades tene un preu únic de 39€, el mateix preu que la sessió de divendres a les 17:30 h. Les funcions de divendres a les 21h, dissabte a les 17:30 h i a les 21h, i diumenge a les 12h i a les 18h tenen preus amb descompte. L’entrada costa a 55 € (49 € amb el Carnet Galliner, majors de 65 anys i menors de 30. Per als menors de 16 anys el preu serà de 39 euros).