►30 de juliol de 2024.

►Torna al Apolo de Barcelona, ​​la Gira de l’homenatge a Elton John, un dels artistes més revolucionaris i influents de la història de la música en les darreres quatre dècades. Músics de diversos països com Xile, Itàlia, Uruguai i Espanya s’han unit per rendir honor i tribut a la música en un gran espectacle.

►A Elton Song: Tribute to the music of Elton John podrem escoltar les seves millors cançons i èxits mundials a la veu i el piano de Mauricio Valtierra caracteritzant Elton John. Valtierra és un reconegut artista a Xile, el seu país natal, per protagonitzar homenatges tribut a altres grans llegendes de la música.

Leo Giannetto estarà a càrrec de les guitarres i veus, el seu compatriota Carlos Arevalo estarà a la bateria. Roberto D’amicis estarà a la percussió i David Rodríguez s’encarregarà de metalls i teclats, veus a càrrec de Lorena Janco i al baix, Julio Llorca.

►Un xou inoblidable amb la meravellosa música de l’artista britànic, el millor tribut mundial a un dels grans compositors del pop-rock internacional. Elton Song: Tribute to the music of Elton John, és una creació de la factoria d’espectacles World Tribute – Mundo tributo Producciones, creadors d’altres formats musicals com Remember Queen, Michel Legrand o ShowBeat, èxits de taquilla en temporades passades.