►Del 10 de juliol al 3 d’agost de 2024.

►Potser encara recordeu la Barcelona de fa uns quants decennis, quan la ciutat es movia, convulsa, al so dels nous ritmes que omplien espais com l’antiga sala Zeleste, tot just quan començava a agonitzar per ser rebatejada com Sala Razzmatazz alguns anys després. Per allà circulava Camil Clot, per a molts un músic amb un talent formidable. Com va ser que va desaparèixer de l’escena sense deixar cap rastre? Ens explica la desconeguda història d’aquest artista un documental teatral en el qual l’autor mateix esdevé personatge i indaga en el passat del músic de la perifèria de Barcelona, del barri del Gornal, concretament, a partir d’una trobada amb la seva mare i amb el seu germà bessó, en Josep Clot. A través de la història real d’aquest músic desaparegut, el muntatge ens vol parlar sobre creació i afeccions mentals: un viatge al fons de la ment i l’ànima humana que pren la forma d’un documental musical. On és la línia que separa el seny de la bogeria? Us ho preguntareu mentre veieu aquesta proposta escènica.

►Firma aquesta creació teatral un valor emergent de la dramatúrgia que treballa com a guionista i director audiovisual, però que s’ha format com a director de teatre i dramaturg a l’Obrador Internacional de la Sala Beckett i ha dirigit i escrit obres de teatre com El niño de la tele, Xarnegos o Tras la puerta. Ha estat un dels creadors de l’espectacle de microteatre Pentateatre Atòmic. L’any 2022 va ser finalista del premi Frederic Roda de Teatre amb el text Goteres. L’espectacle que presenta en el festival va ser un dels finalistes en el concurs de musicals RIIIING!, engegat l’any passat pel Grec Festival de Barcelona.

►Amb l’autoria de Marc Varga amb l’ajudantia de direcció de Concha Milla, la direcció musical d’Àlex Torio, la interpretació de Daniel Higiénico, Mont Plans i Pau Vinyals, l’escenografia de Laura Galofré Navarro, el vestuari de Míriam Alemany, el muntatge de vídeos de Laura Galofré Navarro, el disseny de llum i so de Xavi Gardés i la imatge promocional de Roser Blanch.

►Una coproducció del Grec 2024 Festival de Barcelona i  Flyhard Produccions.