Ja està disponible “En directe” de Carles Alarcon.

►Carles Alarcon publica el seu primer àlbum titulat “En directe”. Es tracta d’un àlbum enregistrat en directe a l’estudi Rosazul de Barcelona, on l’actor, cantant i compositor va oferir un concert únic el passat 29 de gener, que pretén recuperar l’experiència oferida aquell mateix dia.

►El temes, interpretats per ell mateix i acompanyats a piano per Miquel González, formen part dels diferents espectacles escrits per Alarcon: 3 desitjos, musical estrenat aquest any a El Maldà i guanyador al premi a Millor Musical de Proximitat als VI Premis Teatre Barcelona, a Millor Partitura i Millor Musical de Petit Format als II Premis Teatremusical.cat; L’últim hit, espectacle estrenat a la Sala Pangolí aquest 2023; i Si no t’hagués trobat, el seu primer cicle de cançons; i Un cop acaba la cançó, un musical original que es troba en procés de creació i del qual se’n va fer un workshop el 2021.

 ►L’àlbum també inclou un tema de l’espectacle Tot el que no ens vam dir, d’Alícia Serrat i Miquel Tejada, espectacle estrenat a El Maldà el 2018 on Alarcon va participar com a actor; i una col·laboració amb l’actriu i cantant Maria Codony.

►L’àlbum ja està disponible a totes les plataformes digitals.

►Compartim amb tu alguns vídeos per coneixer millor en Carles Alarcon.