Jesuscrist Superstar és d’aquells muntatges, com n’hi ha pocs, que s’han inscrit en la història com un Gran Musical. Partint de la base escrita dels Evangelis, el seu argument ens introdueix barrejant el món de la història, el misticisme, i una mica de fantasia tot jugant amb el què hagués pogut passar. Perquè, de cert, no en sabem masses coses. Aquest argument, que és prou conegut, ens porta a replantejar-nos el què fins ara estava escrit.
Concebut com un musical total on no hi ha parts parlades, el ritme de l’argument el porta la
música que ja és el que volen els autors, i on hi trobem temes molt coneguts, barrejant
diferents estils musicals. Estrenat durant la dècada dels setanta, es continua representant en teatres d’arreu del món, continuant el seu èxit, amb diferents versions i formats.
La nostra versió en català, naturalment, ha volgut ser el màxim fidel possible a l’esperit del
muntatge, però alhora li hem volgut donar uns tocs de modernitat perquè pensem que, aquest esperit i el seu missatge, són completament actuals. Un equip de més de 40 actors i actrius, 7 músics tocant en directe, i més de 60 persones treballant directament per l’espectacle (producció, vestuari, maquillatge, perruqueria, attrezzo, tècnics d’escena, d’il·luminació, de so, d’efectes especials, i l’equip de sala) fan possible el què veureu, i que estem segurs que recordareu durant molt de temps.