► “Moustache” és el vint-i-novè musical de la Coco Comin on s’hi veu reflectida l’experiència de quaranta-cinc anys i ha escrit el llibret, la direcció escènica i la coreografia, conjuntament amb Sharon Lavi i Júlia Ortinez. La direcció musical recau sobre Xavier Mestres.

► Principi del segle XIX. Al londinenc carrer de Drury Lane, el Moustache Music Hall ofereix espectacles destinats a la classe obrera, només per cavallers amb bigoti, símbol per excel·lència de la virilitat. Entreteniment popular, catedral del ritme i botiga de moda a Londres, el teatre desprèn un ambient victorià, amb les parets llardoses de maons rogencs, ens recorden a temps passats.

► El Petit Max, viu amb entrega, dolçor i dolor la seva professió d’exitós comediant, ballarí, anima i estrella principal del Moustache. La seva passió per l’espectacle, la forta amistat dels seus companys i l’amor veritable, centren la trama al voltant d’aquest actor amb un desig interior ocult.

► Moustache, The Rhythm Musical Comedy, és original i genuí, sintetitza en clau d’humor els personatges, els costums, les tradicions i els sentiments de la societat britànica. És un espectacle que sorprendrà no només als seguidors dels musicals, sinó aquells que vulguin descobrir en ells una faceta diferent.

► L’Obra consta de 35 números interpretats pels actors:

Sergio Franco: El Pequeño Max, Albert Martínez: Harry King, Ernest Fuster: Leopold Palmerston, Joaquín Catalan: Horacio, Sharon lavi: Sam, Júlia Ortínez: Mary “Piernas Largas”, Maria Bossy: Tick, Blai Juanet: Cover del Pequeño Max, Jose A. Moreno: Rey Eduardo VII, Rey Jorge V, Cover Leopold Palmerston i Horacio, amb la col·laboració especial de Muntsa Rius al paper de Constance Collins.

► El cos de ball:
Alba Carretero, Aina Casanovas, Evangelina Esteves, Eugènia: Ensemble. Èlia Solé: Ensemble i cover de Constance Collins, Laura Cugat: Swing de Bailarines, Alejandro Carrera i Marius Praniauskas: Ensemble, Alex Lloca: Ensemble i Cover d’en Sam, Gustav Borehed: Swing de Bailarins.

► I a la banda:
Xavier Mestres: direcció, piano i programació de seqüències, Narcés Vidal: Guitarres i teclats, Saxos, Roger Conesa: clarinet i guitarra, Jordi Sánchez: baix i contrabaix, Josep “Pinyu” Martí: Bateria, Luis Chacón: percussió.