►Converses [Escola de creació]
12 juliol, 2024

►Dues generacions unides per la mateixa professió es troben, intercanvien punts de vista per créixer i trobar respostes juntes. ►Capítol 12….

Llegeix més
►Converses [Iniciatives]
5 juliol, 2024

►Dues generacions unides per la mateixa professió es troben, intercanvien punts de vista per créixer i trobar respostes juntes. ►Capítol 11….

Llegeix més
►Converses [Crítica]
27 juny, 2024

►Dues generacions unides per la mateixa professió es troben, intercanvien punts de vista per créixer i trobar respostes juntes. ►Capítol 10….

Llegeix més
►Converses [Dansa]
20 juny, 2024

►Dues generacions unides per la mateixa professió es troben, intercanvien punts de vista per créixer i trobar respostes juntes. ►Capítol 9….

Llegeix més
►Converses [Condicions Laborals]
13 juny, 2024

►Dues generacions unides per la mateixa professió es troben, intercanvien punts de vista per créixer i trobar respostes juntes. ►Capítol 8….

Llegeix més
Converses [Direcció]
6 juny, 2024

►Dues generacions unides per la mateixa professió es troben, intercanvien punts de vista per créixer i trobar respostes juntes. ►Capítol 7….

Llegeix més
Dagoll Dagom: 50 anys de compromís.
30 abril, 2024

Antoni Font-Mir: Doctorand en estudis teatrals per la UAB, Màster Universitari en Estudis Teatrals per la UAB i llicenciat en art…

Llegeix més
La historia interminable, (el musical des de dins)
1 febrer, 2024

►L’actriu Natàlia Zarco ens obre les portes del Teatre Apolo de Barcelona per ensenyar-nos alguns dels secrets de “La historia interminable,…

Llegeix més
►El Petit Príncep 10 anys i 1 dia
9 gener, 2024

►Teatremusical.cat presenta “El Petit Príncep 10 anys i 1 dia”. Un documental enregistrat al Paral·lel 62 amb entrevistes als actors Enric…

Llegeix més
Alan a l’escenari
26 desembre, 2023

►”ALAN a l’escenari” un nou documental de Teatremusical.cat on podràs veure com s’ha creat aquest espectacle de WeColorMusic explicat pels seus…

Llegeix més