►El 4 de febrer al Teatre Coliseum de Barcelona es podrà veure en versió original subtitulada al català “An American in Paris” interpretada en directe per l’orquestra simfònica càmera musicae.

► “An American in Paris” és un dels més brillants i espectaculars musicals de la història del cinema i va ser guardonat amb sis Oscars, incloent-hi el de millor pel·lícula.

►Dirigida per Vincente Minnelli, la història romàntica de Jerry Mulligan (Gene Kelly), un pintor americà a París, que s’enamora de Lise Bouvier (Leslie Caron), la promesa del seu bon amic Henri Baurel (George Guétari) és el fil argumental per una pel·lícula encantadora, amb una brillant coreografia de Gene Kelly i la música i cançons de George Gershwin, que podran escoltar-se de manera espectacular, en la seva interpretació en directe per una orquestra simfònica amb més de 60 músics a l’escenari.

►Reviu el clàssic i brillant musical “An American in Paris” amb una projecció especial de la pel·lícula interpretant la banda sonora en directe l’Orquestra Simfònica Camera Musicae, dirigida pel mestre Antony Gabriele.