►Una idea original de Marc Sambola.

►La nit de reis, els nervis no deixen dormir als més petits, i a casa del Blai, la Clàudia i l’Eloi no és cap excepció. Mentre esperen que es faci de dia per poder obrir els regals, la Clàudia i l’Eloi li explicaran al seu germà Blai la llegenda d’Artaban, el jove príncep fascinat per les estrelles.

►El príncep, tenint les patges Caterina i Roseta com a esvalotades companyes d’aquesta aventura, travessarà deserts per sumar-se a l’expedició dels tres reis mags seguint l’estel d’Orient. Però pel camí aprendrà com els petits gestos que fas al llarg del viatge són igual o més importants que les grans missions que el destí t’ha encomanat.

►Dirigit per Marc Angelet, amb la dramatúrgia de Marc Rosich, les lletres de Yasmina Rincón i la música i la direcció musical de Marc Sambola.

►L’espectacle està inspirat en la novel·la de Henry van Dyke The Other Wise Man  i és una co-producció de A grup vocal i Puça Espectacles interpretada per: Iris di Cassi, Laura Manchón, Laura G. Ballbé, Laura Bacaria, Ana Extremera, Júlia Diaz, Raimon Ferrer, Francesc Abril, Marc Fabregat.