► “Casi normales” l’adaptació al castellà de “Next to normal” arribarà el 27 de setembre a la Sala Barts de Barcelona.

►Luis Romero, que va dirigir la versió Argentina,  serà el director d’aquesta nova posada en escena i Xavier Torras en serà el director musical.

►L’espectacle estarà protagonitzat per: Nina, Nando González, Guido Balzaretti, Jana Gómez, Fabio Arrante i Roger Berruezo.

► “Casi normales” és un musical rock amb el llibret i les lletres escrites per Brian Yorkey i la música de Tom Kitt, que ens explica la història d’una família que lluita per ser “normal”. Una mare que lluita contra un desordre bipolar i el què li passa a ella i a la seva família en els intents per superar-ho. També toca temes com el suïcidi, l’ètica en la psiquiatria.

►L’obra, va guanyar 3 Premis Tony a millor música a millor orquestració  i a millor actriu protagonista. També va guanyar el premi Pulitzer de teatre, només vuit espectacles musicals ho han aconseguit.

►La critica va dir: “Un musical rock potent que tracta amb la malaltia mental dins una família d’un barri residencial, estenent la diversitat i importància dels temes als musicals”. “El millor musical de la temporada” (The New York Times), “El futur del teatre musical” (The  Washington Post, “Altíssim voltatge emocional” (Clarin) “De lluny el millor musical de la temporada” (Rolling Stone), “Realisme i poesia en una obra que fa riure i plorar” (La Nació), “Meravellós, excepcional, optimista, il·luminador” (Daily News)

►L’espectacle  es podrà veure a partir del 14 de setembre  al teatre Perez Galdós de Las Palmas de Gran Canaria,  a partir del 27 de setembre a la Sala Barts de Barcelona i a partir del 14 de desembre al Teatro de la Latina de Madrid.

►Estarà produït per Nostromo Live una nova productora de teatre i de les arts escèniques que neix de NostromoPictures, productora espanyola de cine de trajectòria internacional, que amb 5 anys de vida ha produït 12 llargmetratges. Per aquesta productora hi ha passat de la trajectòria de Robert de Niro, Sean Penn, Joel Silver, Sigourney Weaber, Javier Bardem, Mario Casas, Cillian Murphy, Elijah Wood, Rian Reynolds i John Cusack, i un llarg etcètera.

►Actualment l’últim projecte  de NostromoPictures “Down a dark hall” dirigida per Rodrigo Cortés amb Umma Thurman es troba en fase de postproducció la nova productora Nostromo Live comença la producció del seu primer espectacle de teatre musical “Casi normales”.