►A partir del 17 de novembre  a la sala El Maldà de Barcelona s’hi pot veure de dijous a diumenge “Conte de tots Sants” amb Jofre Bellés i Lluna Pindado.

►Conte de tots Sants, Una redempció musical, és una revisió del Conte de Nadal de Dickens, decorada amb cançons de musicals contemporanis que ens mostrarà que el món no ha canviat tant des del Londres del 1800. Una versió que va començar amb la pregunta, “Que passaria si els esperits del Conte de Nadal vinguessin a visitar un banquer del s. XXI?” i que des d’aleshores ha canviat molt i el banquer ara és un empresari, i els esperits en lloc de visitar-lo, l’atabalen amb malsons.

►Es tracta d’un text divertit i lleuger, en un món surrealista i oníric, amb dramatúrgia de Jofre Bellés i direcció de Maria Voronkova on moltes de les peces musicals són completament inèdites a Barcelona, la majoria són d’aquesta dècada i alguna fins i tot s’ha estrenat per primera vegada el 2016. En Jofre Bellés, l’autor, és baríton, format tant en tècnica clàssica com moderna, toca el piano, el saxo tenor i el contrabaix, i ha passat els últims set anys a Londres treballant com a actor, autor i compositor.