►El 30 de juny es podrà veure al Festival Jardins de Pedralves “De Broadway a Hollywood”.

►Proposa en primer lloc, un viatge per aquelles melodies que viuen en la nostra memòria, però també per aquells temes de recent explosió en la nova revolució del cinema i del teatre musical.

►Temes de cinema clàssic, estàndards de teatre musical i melodies que d’alguna forma s’han fet populars a través de pel·lícules.

►Juntament amb l’orquestra Arts Symphony Ensemble i el director musical Alfonso Casado, quatre de les millors veus del teatre musical anglès,(Katie Birtill, Emma Hatton, Stuart Neal, Jeremy Secomb), ballarins, cantants de cor (Milan Crawford, Jordan Issac, Jessica Lilley, Elisabeth Armstrong, Guy Salim) i un espectacular muntatge de llum, so i projecció per a embolicar aquestes melodies de luxe i glamur però al mateix temps fer-ho d’una manera sorprenent i única, utilitzant les últimes tendències en tecnologia i disseny.

►Amb temes de “Cantant sota la pluja” “The sound of music”, “Un Americà a París”, “Moulin Rouge”, “La la land” “El Gran Showman” “Top Hat”, “A Star is Born” “Ww Will Rock you”…