► “El despertar de la primavera” que es va estrenar al teatre Gaudí de Barcelona, s’emporta el premi  revelació de la crítica i el de millorespectacle per a joves.

►Estrenat a l’Off Broadway 2006 amb música de Duncan Sheik i amb llibret i lletres de Steven Sater. L’obra, des de la seva estrena, ha rebut diferents premis, entre els quals es destaquen el premi Tony a: Millor musical, Millor llibret, millor partitura. Arriba 10 anys després de la seva estrena a la cartellera de Barcelona.

►La direcció serà de Marc Vilavella, amb la direcció musical de Gustavo Llull, amb la coreografia d’Ariadna Peya, l’adaptació al català de David Pintó i amb el següent repartiment:

► Wenda: Elisabet Molet, Melchior: Marc Flynn, Moritz: Eloi Gómez, Lise: Laura Daza, Martha: Jana Gómez, Hanschen: Dídac Flores, Ernst: Marc Udina, Georg: Àlex Sanz, Thea: Clara Solé, Anna: Mireia Coma, Otto: Roc Bernadí, Swing de nois: Bittor Fernández, Swing de noies: Clara Gispert, amb la col·laboració especial de Mingo Ràfols, Roser Batalla i Rosa Vila.