►El Teatre Gaudí tampoc ha tancat a l’agost i el públic ha respost positivament a aquesta iniciativa que ja fa uns anys que la practica.

►Amb una mitjana de 9,2 a @atrápalo “El futbol és així (de gai)”, el nou muntatge escrit i dirigit per Xavi Morató, amb la música i la direcció musical de Gerard Sesé i les coreografies de Guille Vidal-Ribas que es va estrenar el 2 d’agost al Teatre Gaudí de Barcelona, allarga la seva temporada fins al 23 de setembre.

►Sinopsi:
►Tota la ciutat salta d’alegria quan el Mercuri Futbol Club fitxa el Maxi, un dels futbolistes més famosos del planeta. El crac arriba amb ganes de fer una confessió insòlita: li agraden els homes. Des del club, però, no l’hi posaran fàcil.

►A la lliga espanyola no hi ha un sol futbolista homosexual. I això no només és sorprenent, sinó estadísticament impossible. Perquè és evident que n’hi ha, però també és evident que s’amaguen. A EL FUTBOL ÉS AIXÍ (de gai) ens hem plantejat què pot passar el dia que algú digui prou. L’obra, però, no es queda en el debat sobre aquest tema tabú, sinó que elabora un retrat del món del futbol (la premsa esportiva i els seus tòpics, la quantitat absurda de diners que mou, les lluites d’egos, la corrupció, la invisibilitat del futbol femení, etcètera) que ens permetrà conèixer com és un gran club des de dins. Ens pensem que ho sabem tot dels futbolistes, però tan sols veiem allò que ens volen ensenyar. Ha arribat el moment de conèixer el que ens amaguen, i de riure’ns de les seves misèries. I és que aquesta obra és, per sobre de tot, una comèdia.

►Adrià Ardila, Bernat Mestre, Berta Peñalver, Joan Olivé, Mònica Macfer, Joan Sáez i Gerard Sesé acompanyats de Berenguer Aina / Miquel Portet, Manel Romero, Gonçal Perales, i Narcís Perich donen vida a aquest espectacle.