►Després de l’èxit a la seva estrena a Madrid, la comèdia musical “El Jovent Frankenstein” arriba a Barcelona. L’espectacle, produït per LETSGO i dirigit per Esteve Ferrer, es representarà al Teatre Tívoli a partir de l’11 d’octubre.

►Amb llibret del reconegut cineasta i comediant, Mel Brooks en col·laboració amb Thomas Meehan, la comèdia musical està basada en la delirant pel·lícula homònima que Brooks va dirigir el 1974 i compta amb la col·laboració musical especial de la directora i coreògrafa, Susan Stroman.

►L’obra va començar el seu camí als escenaris el 2007 al Paramount Theatre a Seattle, Washington, fins a estrenar-se a Broadway i continuar posteriorment la seva gira pels Estats Units. El 2017 va arribar al West End de Londres.

►La pel·lícula de Mel Brooks és un homenatge a les adaptacions cinematogràfiques de la novel·la de Mary Shelley, Frankenstein, i més concretament a les produïdes per Universal en els anys 1930. En el film s’utilitzen fins i tot les mateixes peces de laboratori usades en la pel·lícula Frankenstein de 1931.

►Aquesta adaptació electritzant de la pel·lícula monstruosament divertida de Mel Brooks incorpora l’estil de la gran pantalla sumant a més característiques teatrals que converteixen l’obra en una brillant creació artística. El Show està compost per melodies memorables com The Transylvania Mania, He aneu My Boyfriend i el mític Puttin’ On The Ritz.

►LETSGO és una productora i promotora d’espectacles amb gran projecció internacional, que compleix aquest any el seu desè aniversari. Com a productora d’espectacles destaquen la saga The Hole, Dirty Dancing i La Família Addams, que compten amb un absolut èxit de públic.