►Del 7 al 29 de desembre es pot veure a l’Aquitania Teatre “El Patito Feo”.

►És l’adaptació de l’obra clàssica d’Andersen on els nens cantant, es diverteixen i aprenen d’aquesta singular història: un viatge musical d’aquest simpàtic protagonista.
►La companyia T- Gràcia recupera aquest conte clàssic de Hans Christian Andersen en una versió musical on, a través de les cançons els petits aprenen els valors de la història.
►Un aneguet és rebutjat per la seva família adoptiva, diuen que és lleig i, ple de tristesa, decideix marxar per trobar una família que l’estimi tal com és.
►Emprèn un viatge que el porta a França, Grècia, Rússia i la Xina, i li passarà de tot, coses bones i dolentes, i també coneixerà tota mena d’aus, totes precioses amb les seves singularitats. En aquest viatge l’Aneguet Lleig descobrirà aus simpàtiques, aus carronyeres i aus completament boges, però totes faran que l’Aneguet tingui un viatge ple d’aventures.
►Amb el llibret d’Albert Gràcia, música de David Ordinas, la direcció de David Ávila i Albert Gràcia, la producció musical de David Ávila, les coreografies de Chanel Terrer.
►I amb el repartiment: Patito Feo: David Simón, Madre Pato, Rasca, Buitre i Sta. Cisne: Chanel Torrero. Pollito Cigüeña i Cuervo: Adrian de Vicente, Pollito, Pica, Búho i Padre Cisne: Camila Almeda.