►El clàssic infantil es transforma i reinventa en aquesta nova versió del clàssic conte: teatre musical de creació i dinamisme amb noves cançons, nous personatges, noves coreografies i espais escènics però mantenint la mateixa essència en tot moment.

►Un Ruc, un Gos, una Gallina i una Gata fugen dels seus amos perquè els fan treballar massa i decideixen anar a la ciutat on s’imaginen que viuran millor i es podran dedicar a allò que més els agrada: cantar i viure com a músics. En aquesta aventura els acompanya un Grill.

►I heu-los aquí presentant-nos el musical que han preparat per mirar de guanyar-se la vida.

►El conte dels Germans Grimm és un cant contra la intolerància, l’explotació i l’obsessió dels humans per la productivitat i el consum.

►Aquesta dèria passa per sobre dels plaers de la vida, com ho són el lleure, la música, la natura i la bona companyia. Hi ha moltes versions d’aquest conte.

►Ara nosaltres en volem oferir un musical. En una societat deshumanitzada i plena de desigualtats com l’actual volem oferir un missatge encoratjador.

►La solidaritat ens ajuda a empoderar-nos i a assolir els nostres objectius.

►Obra de teatre musical és d’Ever Blanchet, basat en el conte dels Germans Grim amb la música de Joan Olivé en una versió catalana de Jesús Fernández i Ever Blanchet dirigida escènica i musicalment per Joan Olivé.

►El Moviment i l’ajudantia de direcció és de Maria Clausó, el disseny d’il•luminació de Daniel Gener amb l’espai escènic i el vestuari de Martina Buroni, el disseny de so deSergi Romero. És una producció de Versus Teatre S.L.

►El repartiment el formen: Gos i guitarra: Ivan Herzog. Gallina i piano: Berta Peñalver. Ruc i violí: Joan Rigat. Gata i violoncel: Aina Vallès. Grill, amo, cap d’estació i bateria: David Maculé.
►Un musical divertit i engrescador per a tota la família.