►“Flashdance” es representarà al Teatre Tívoli de l’1 de març al 22 d’abril i després començarà una gira que recorrerà les ciutats més importants de la geografia espanyola, per acabar establint-se a Madrid a la tardor de 2019.
►El pròxim 6 de març al Teatre Tívoli de Barcelona hi haurà l’estrena oficial de Flashdance -El Musical- de la mà de Selladoor Spain.
L’espectacle està basat en la mítica pel•lícula de Paramount Pictures, un dels films més taquillers de la dècada dels ’80, guardonat amb els premis Oscar, BAFTA, Globus d’Or i Grammy.

►“Flashdance” és la primera producció de Selladoor Spain, la divisió espanyola de Selladoor Worldwide, és responsable de musicals d’èxit com Jersey Boys, Footloose The Musical, The Producers, Avenue Q, Little Shop of Horrors, Monty Python ‘s Spamalot, Fame, Madagascar, The Wizard of Oz, The Very Hungry Caterpillar, of Mice and Men i Flashdance The Musical.
A més, recentment, Selladoor ha participat en el finançament del famós musical Moulin Rouge The Musical i el 2019 estrenarà diversos musicals originals, com Roxette El Musical.

►L’espectacle explica la història d’Alex Owens, una noia de 18 anys, soldadora de dia i ballarina exòtica de nit, que somia a anar a la prestigiosa Shipley Dance Academy i convertir-se en una ballarina professional.
Una història amorosa complica les seves ambicions, ho aprofita per impulsar el seu somni, però no sense abans superar obstacles i conflictes que posaran a prova la seva determinació i que faran trontollar les parets del seu món.

►Adaptat i dirigit per JC Storm, Flashdance, comptarà amb una companyia formada per 25 artistes, entre actors, cantants, ballarins i músics, que actuaran en directe amb solos espectaculars de violí, saxo i guitarra.
El director musical, Guillermo González, recupera aquells “hits” arxiconeguts que triomfaven a les pistes de la dècada dels ’80, com What a Feeling, Maniac o i Love Rock & Roll, afegint sons actuals, més metàl•lics i amb més corda, que portaran el públic a viure un autèntic concert en directe.

►La coreògrafa és la Vicky Gómez (Operación Triunfo) ha creat uns números de ball exigents i complexos, que inclouen estils de “street dance” i urbans com el “popping” o el “locking”, homenatjant a “breakdance”, fenomen de l’època. A més comptarà amb acrobàcies molt potents mai vistes abans en un musical al nostre país.
►“Flashdance” es representarà al Teatre Tívoli de l’1 de març al 22 d’abril i a partir d’allí començarà una gira que recorrerà les ciutats més importants de la geografia espanyola, per acabar establint-se a Madrid a la tardor de 2019.