►El 2 de maig s’estrenarà “Jacuzzi” una producció de Flyhard Produccions/Sala Flyhard amb Laia Alsina Riera, Oriol Guinart i Antònia Jaume.
►Amb llibret i direcció de Marc Rosich, música de Clara Peya, amb Jordi Centelles d’ajudant de direcció, l’escenografia de Sergi Corbera i Laura Clos (Closca) el vestuari de Joana Martí el disseny de llums de Xavi Gardés, l’espai sonor de Xavi Gardés.

►Roberto G. Alonso en l’assessorament de moviment, Mariona Castillo ha estat la Coach de cant.

►SINOPSI
►Jacuzzi és un musical de cambra amb text de Marc Rosich i música original de Clara Peya, una peça a cavall entre la farsa desmesurada i el thriller polític. Àngela Amat, l’alcaldable d’esquerres a les imminents eleccions municipals, amaga un secret: s’està instal•lant a casa seva un caríssim jacuzzi de gamma alta. Per tal que la informació no arribi a la llum pública, Àngela vol fer signar a l’instal•lador una clàusula de confidencialitat… però ell només hi accedirà si li deixen fer ús privat de l’equipament un cop a la setmana. Aquest, però, no és l’únic secret que amaga Àngela: la política progressista fa anys que està embolicada amb Agnès Amich, la flamant cap de comunicació del partit conservador. Amb aquest excés de secrets guardats a l’armari, la campanya electoral es presenta insostenible.

►Enregistrament banda sonora s’ha realitzat als Estudis BeatGarden amb la Clara Peya al piano, Vic Moliner al baix elèctric, Andreu Moreno a la bateria i Pau Romero a la guitarra elèctrica.