►25 i 26 de febrer al teatre espai escènic d’Alella.

► “La 39” és un espectacle de teatre musical que vol ser un homenatge al mateix gènere des d’una visió irònica, sincera i contemporània.

►11 intèrprets.

►Tots tenim somnis per complir que en la majoria dels casos no es faran mai realitat. Aleshores, val la pena lluitar per quelcom que no coneixem realment? Que ens mou a perseguir un somni? I un cop hi hem arribat quin n’és el premi? Arribar a tenir èxit en els nostres propòsits de vegades no està a les nostres mans però sí la decisió d’invertir-hi temps en intentar-ho.

►Sinopsi:
►La Clara és una actriu enamorada dels musicals que cansada de treballar servint cafès i fer càstings decideix fer el seu propi musical. Però lluny de la imatge que s’ha construït, sobretot gràcies a l’imaginari del cinema americà on els protagonistes sempre aconsegueixen els seus somnis, la realitat resulta ser molt més prosaica. En un dels càstings coneix a en Pol, un noi ben plantat i amb bona veu que treballa pintant cases, i li proposa fer un musical junts. Aviat se’ls uneix en Litus, un artista de carrer i client habitual del bar. La falta de recursos i els problemes personals que arrosseguen faran complicat que arribin allà on volen.

►Amb la direcció i la coreografia de Bibiana Morales, la música i la lletra de Carlos de Salvador i el llibret de Víctor Sancho.

►El repartiment:
►Clara: Marina González. Pol: Alberto Ladrón de Guervara. Litus: Jordi Farrés. Simone: Rosa Maria Palomera. Dolors: Maribel Ibarz. Raimon: Jordi Rocaspana. Frank David Marsol. Cos de Ball: Laura Marsal. Aina Gargallo. Laia Sors. Anna Puigermanal.

►Els músics:
►Bateria: Nacho Sauri. Baix: Guillem Durante. Piano: Marc Font. Clarinet: Ramon Rodríguez. Violí: Daniel Vallcanera. Saxo alt: Nil Martí. Trompeta: Antoni Benlloch. Trombó: Ferran Verdú.