El musical  que relata l’amor secret entre Vinicius de Moraes i una jove de 19 anys.

►Els teatres tornen a cobrar vida i l’Aquitània de Barcelona ho fa amb La canción de Ipanema, un musical que ens trasllada al Brasil dels anys 60, quan Tom Jobim i Vinicius de Moraes van compondre les cançons més famoses de la Bossa nova. L’obra, escrita per José Luis Sánchez, dirigida per Rubén Yuste i sota la direcció musical de Menno Marien, narra l’amor impossible entre Vinicius i una noia 30 anys menor que ell. I és així com descobrim la veritable història d’una de les cançons més famoses del món, coneixem els prejudicis davant amors que s’allunyen de la norma i revivim la incansable lluita de les dones per a aconseguir els mateixos drets que els homes. Però sobretot, La canción de Ipanema mostra el valor d’una parella capaç d’enfrontar-se a tota una societat.

►L’obra, de 90 minuts de durada, fa un petit recorregut per les més belles cançons de la Bossa Nova de la mà de grans músics brasilers. Música i veu en directe amb: Assumpta Serna, Toni Sevilla, José  Luís Sánchez, Jordi Cadellans, Adriana García, Bruno Butenas, Gabriel Fortunato i Lari Antunes.

►Les funcions començaran el 20 d’agost, encara que l’estrena oficial serà el 27. Amb un total de 5 passis per setmana, de dimecres a diumenge, l’obra alegrarà l’estiu dels barcelonins abans d’iniciar temporada en el teatre Gran Via de Madrid.

►El teatre Aquitània ja està llest per a rebre el musical seguint rigorosament les mesures de seguretat requerides en aquesta nova normalitat. Tant el teatre com la companyia desitgen que l’espectador pugui gaudir de l’obra amb tranquil·litat, viatjar des de la butaca a un Brasil idíl·lic i submergir-se en aquesta apassionant història plena de música, alegria, nostàlgia i molt amor.