►Ahir dimecres  es va presentar al Teatre Coliseum de Barcelona “La Familia Addams” amb Esteve Ferrer, el director de l’espectacle, el director de la productora LETSGO, Iñaki Fernández i alguns dels actors protagonistes com Carmen Conesa que encarna el personatge de la Morticia, Lydia Fairén que és la Miércoles, Xavi Mira que és el pare de la família, en Gómez, Frank Capdet que és en Fétido, Alejandro Mesa en Pugsley, Meritxell Duró, l’Abuela i en Javier Canales que és en Lurch.

►La història del musical està basada en el llibret de Marshall Brickmann i Rick Elice i la música ha estat escrita per d’Andrew Lippa. L’obra va començar el seu recorregut als escenarisal el Ford Center for the Performing Arts Oriental Theatre de Chicago en 2009, i va continuar les seves representacions al Lunt-Fontanne Theatre de Broadway en 2010.

►Els personatges dels Addams, que parteixen d’una tira còmica, es van fer molt populars per la  sèrie de televisió de 1964, i el 1991 van fer el salt a la pantalla gran en nombroses adaptacions cinematogràfiques.