► “La filla del mar” al Teatre Regina de Barcelona en una nova versió musical a partir del 18 de gener.

►La filla del mar és l’Àgata, una nena d’origen àrab que arriba a un poble de costa portada pel mar com a única supervivent d’un naufragi. És acollida per una família del poble i creix al costat de la Mariona, la filla d’aquesta família, però el seu origen fa que la majoria de gent del poble la tractin i la vegin diferent.

►Amb els anys, la Mariona comença a sortir amb el Pere, un noi amb mala fama. La resta de noies i nois fan que aquesta relació arribi a la família d’ella. Per amagar-ho, el Pere es veu obligat a fer veure que se sent atret per l’Àgata però descobrirà en ella l’única noia que sabrà estimar-lo amb senzillesa i sense amagar-se’n. Una relació que no pot acabar bé per molt units que ells estiguin si el que preval al seu voltant és l’enveja i les ganes de venjança.
►L’espectacle parla de l’instint d’auto-protecció i de l’essència i crueltat animal inherents a l’ésser humà. Dels camins que ens fa seguir aquesta primitiva recerca de protecció. I d’aquelles persones que són capaces d’arriscar-ho tot creuant mars inhòspits, grans serralades i murs de metall per trobar un forat on resguardar-se de la pobresa i de la mort. I aquest, és el principi d’un camí que, un cop superades inclemències i perills, sovint mai troba final. Si nó més pobresa, soledat, incomprensió i rebuig. Una soledat provocada pel mateix instint de protecció dels que ens trobem aparentment a resguard.

►L’espectacle, basat en l’obra d’Àngel Guimerà és una adaptació de Gerard Nicasi amb Música i lletres de Marc Miramunt i amb direcció de Gerard Nicasi i Marc Miramunt, amb les coreografies de Cristina Dotras i el vestuari de Meritxell Miramunt.

►El repartiment el formen:
►Xavi Clapés, Mireia Coma, Cristina Dotras, Guillem Font, Marc Miramunt, Pau Oliver, Carla Pueyo, Aina Ros, Pol Roselló i Andrea Sánchez.