►Àngel Llàcer i Manu Guix estrenen al Teatre Tívoli “La Jaula de las locas” la nova proposta esbojarrada, divertida i trencadora d’aquesta tardor

►Després d’un intens estiu d’assajos, l’espectacle musical “La Jaula de las locas” ens arriba de la mà d’Àngel Llàcer, director i protagonista, Manu Guix n’exerceix la direcció musical, el treball coreogràfic d’Aixa Guerra.

►28 artistes a escena entre músics, actors i ballarins, 13 números musicals en directe i 140 canvis d’un vestuari espectacular que podrem veure per primer cop a Barcelona a partir del 14 de setembre i que celebrarà la seva estrena oficial el 27 de setembre.

► “La Jaula de las locas” arriba als escenaris a càrrec de Nostromo Live, la nova productora de teatre i arts escèniques que va estrenar-se al món amb el musical “Casi Normales”. El muntatge es basa en la versió revival del musical de gran format de Jerry Herman i Harvey Fierstein, un musical que va guanyar tres premis Tony i tres premis Drama Desk Adwards l’any 2010 i que s’ha representat per tot el món.

►Un cant a l’amor, a la llibertat, a la tolerància, a la dissidència i a la joia de viure. Una proposta per a tots els públics, tant atrevida com necessària, que, sota la capa d’una comèdia exuberant, ofereix un missatge profund de plena actualitat.

► “La Jaula de las Locas” (La Cage aux folles, en el seu títol original) presenta una parella gai: Georges, el gerent d’un night club de Saint Tropez i Albin, la seva romàntica parella i estrella del local. El musical conta les divertides i absurdes aventures que viuen els dos protagonistes quan Jean-Michel, el fill de Georges, els presenta els pares ultraconservadors de la seva nòvia. Un cant a l’amor, a la llibertat, a la tolerància i a les ganes de viure.

►El repartiment de “La Jaula de las locas” el formen:

►Àngel Llàcer – Albin “Zaza” Ivan Labanda – Georges Mireia Portas – Marie Dindon y Mme. Renaud José Luis Mosquera – Edouard Dindon y M. Renaud  Ricky Mata – Jacob Oriol Burés – Francis  Roc Bernadí – Jean-Michel Lucía Madrigal Cuadra – Anne Anna Lagares – Jacqueline  Antonio del Valle – Tabarro  Víctor Gómez – Etienne  Clàudia Bravo – Colette Jordi Diaz – Bitelle Empar Esteve – Babette Evangelina Esteves (Swing)  Alejandro Fernández – Angelique Jordi García – (Swing) Enric Marimon (Swing) Pedro Martell -Phaedra Ana Micó – Annisette  Joan Salas – Hanna  Sergi Terns – Chantal Danel Xabier – Mercedes.