►Del 25 de març al 15 d’abril  a la Sala Beckett de Barcelona.

►L’espectacle es va estrenar el 6 d’octubre a la Sala La Planeta de Girona dins del marc del Festival Temporada Alta.

►Es pot fer un espectacle a partir de l’obra d’un filòsof? Poden les idees crear acció, música i imatges? L’obra de Lipovetsky és plena d’exemples, d’anàlisi de situacions que han esdevingut paradigmàtiques de la nostra existència i que de ben segur es poden traduir en situacions, paraules i actes que siguin teatrals.

►Un espectacle a mig camí entre el monòleg, el musical i el cabaret, molt inspirat en el misteri de David Lynch amb el que Ivan Benet debuta com a autor, acompanyat per Víctor Borràs, de Teatre Nu.

►Sinopsi
►Una infermera ha hagut de deixar la feina: tancada a casa seva es mirarà al mirall i no es reconeixerà. Reconstruirà els fets en forma de monòleg interior. A través de les cançons alleugerirà la seva condició d’animal hipermodern. Un thriller musical. Què va passar el dia D a l’hora H?

►Cia. Teatre Nu
►Són un col·lectiu de professionals de l’art escènic que produeixen i fan girar les seves pròpies creacions. En els seus vint anys de trajectòria, han creat dinou muntatges amb els quals han realitzat més de dues mil funcions. Creuen en el teatre com un art comunitari, en què la suma de talents individuals fa créixer cada nou projecte. Són de Sant Martí de Tous, un petit poble de la comarca de l’Anoia, des d’on exporten arreu els seus espectacles. L’espai on treballen, La Casa del Teatre Nu, és un local obert al públic i als professionals per acollir inquietuds, idees, projectes i múltiples sensibilitats. La lleugeresa i altres cançons ha estat creat en aquest espai. La Cia. Teatre Nu està formada per Maria Hervàs, Víctor Borràs, Francesc Mas, Montse Pelfort, Gerard Palomas, Paula Crespo i Montse Valentí.