►L’espectacle és la primera producció de ZAM (zona alta Musicals).

►L’Espectacle, en castellà, es podrà  veure del 8 al 28 d’abril a l’Aquitània Teatre de Barcelona.

►Aquesta productora de Barcelona està formada pel coreògraf Jorge Fdez-Hidalgo, el tenor líric i compositor, José Luís Casanova i el compositor i productor musical Oscar Larios.

►Amb dramatúrgia i partitura original, “La Princesa Anastasia El Musical”, inspirada en la llegenda de la filla del tsar, Anastasia Romanov, aquest espectacle transcorre entre Sant Petersburg i París en els inicis de la mítica dècada dels anys 20 del segle passat.

►Aquesta història romàntica, ha inspirat un guió enginyós que porta a l’espectador a compartir escenari amb els intèrprets.

►Els malsons que es converteixen en somnis fets realitat i el joc de ser o no un personatge real, són els pilars d’una narrativa que rendeix tribut al teatre. El teatre és fingir ser qui no ets, però també és un mirall de qui realment som. A aquesta aposta, se suma una rica partitura interpretada per un càsting d’actors cantants impecables.

►Sinopsi:
►Sant Petersburg després de la revolució. Ivan i Boris, un parell de farsants convencen l’Anna, una noia que acabada de sortir d’un sanatori, perquè els acompanyi a París. Un cop allà, faran creure a l’emperadriu María Fiódorovna Románova, que la ingènua Ana és Anastasia. El pla resultarà ser una bogeria però, moltes vegades, els somnis més bojos es fan realitat.
►20 actors en escena per representar un musical amb partitura original, amb la història de la princesa Anastasia com argument principal.
►José Luis Casanova i Oscar Larios signen la partitura i la direcció musical. Casanovas també assumeix la direcció vocal i Larios la producció musical i arranjaments. Germán Fdez-Moreno signa la dramatúrgia i la direcció d’escena i Jorge Fdez-Hidalgo de la Coreografia.

►El repartiment:
►Anastasia: Júlia Sardà, Alexandra Larios. Iván: Agustín Salvador. Boris: Hugo Reveros Delporte. Emperatríz María: Maribel Ybarz. Irina: Sofía Luqui. Rothart, El Ángel Negro: Jorge Fdez-Hidalgo.  Cor: Gerard Cruset. Guillem Cuxart. Imanol García Conde. Cristina Laird. Ruth Mas. Oriol Mercader. María Eugenia Delpino. Eva Patriarca. Paty Salas. Valeria Vázquez. Maite Virgili. Héctor Vidondo.