►L’espectacle arriba al Teatre Coliseum de Barcelona després de la seva presentació al Festival Grec el passat mes de juliol amb dues representacions.

►Ens explica la història d’amor impossible entre Seymour i Audrey, treballadors de la vella floristeria del Senyor Mushnik, fa un gir inesperat amb l’aparició d’una misteriosa planta que pot convertir els desitjos en realitat. La vida en el barri de Skid Row canviarà de per sempre!

►Després de la temporada al Teatre Coliseum, “La tenda de los horrores” fa una parada a Madrid i inicia una gran gira per Espanya.

►“La tienda de los horrores” està interpretada per: Marc Pociello és Seymour Krelborn, Diania Roig és Audrey, Ferran Rañé és el Senyor Mushnik, José Corbacho és Orin Scrivello, les Sey Sisters interpreten a Crystal, Ronette i Chiffon. Complementen el repartiment Silvia Parejo, Bernet Cot i Natán Segado i Raquel Jezaquel. La veu de l’Aurdey II la posarà Manu Guix.

►L’espectacle està dirigit per Àngel Llacer, amb Daniel J. Meyer com a ajudant de direcció, Manu Guix a la direcció musical i les coreografies de Myriam Benedited.

►L’estrena ha estat plena de convidats especials: Sílvia Abril, Che Ara, Marc Artigau, Roger Coma, Toni Cruz, Loll Beltran, Bernat Dedéu, Elena Gadel, Alfred Garcia, Àngels Gonyalons, Ivan Labanda, Lluís Marco, Ramon Mirabet, Els Amics de les Arts, Nil Moliner, Clara Peya, Mònica Pérez, Joan Pera, Clara Segura, David Selvas, T de Teatre, Ricard Ustrell, Samanta Villar.

►El nou espectacle de Nostromo live aixeca el teló al mateix moment que ho fa “La Jaula de les Locas” a Madrid, el musical amb el qual Llàcer i Manu Guix aconseguirien la passada temporada un èxit absolut de taquilla, amb 170 funcions i més de 180.000 espectadors.