►  El Teatre Conservatori de Manresa que acull a partir de demà i fins dissabte la 3a edició del Festival Cop d’ull-Microteatre.

►Gairebé una vintena d’artistes de Manresa i del Bages (entre actors, ballarins, dramaturgs, directors i músics), participaran en la 3a edició de Cop d’Ull-Microteatre, que començarà demà dijous 5 de setembre, i per primer cop, tindrà lloc a l’interior de l’emblemàtic teatre Conservatori.

►Durant tres dies es podran veure 4 muntatges inèdits que es podran veure en format circuit entre les 18h i les 20:00h, en 5 passis que començaran cada mitja hora. Després d’una benvinguda que farà Anna Selga a la platea del Conservatori, el circuit continuarà amb la peça de teatre musical ‘Lamarr’, les peces de teatre de text ‘Pel seu propi peu’ i ‘Melodia de l’oblit’  i la peça de gest-dansa ‘Les germanes Ortloff’.

►Aquesta serà la tercera vegada que, després de la Festa Major de Manresa, s’organitza el microteatre ‘A cop d’ull’, que en les edicions passades va ocupar diversos racons del teatre Kursaal sempre amb una molt bona acollida. Enguany les peces de microteatre, pensades per a un públic reduït d’unes 15 persones per sessió han fet les seves creacions a partir de la proposta: ‘De quin peu calces?’.

► ‘Lamarr’
►Hi intervenen Sílvia Sanfeliu (text), Xavier Mestres (música), Marc Borrós (espai escènic), David Pintó (direcció) i Anna Mateo i Xavier Mestres (intèrprets).

►‘Pel seu propi peu’
►Mar Casas (text), Pep Garcia-Pascual (direcció), Iris Arisa, Mar Casas i Magda Puig (intèrprets) amb la col·laboració de Mireia Cirera.

► ‘Melodia de l’oblit’ Ada Andrés (text), Jordi Figueras (direcció), JL Mediavilla i Alba Arisa (música), Marialba Esquius i Alícia Puertas.
► ‘Les germanes Ortloff’

►Marc-Antoine Picard (direcció), Laia Oliveras, Nàdia Pesarrodona i Rat Serra (intèrprets).