►”Les històries de l’avi Josep” és un projecte que neix arran de les converses reals de la Mar i el seu avi Josep que es podrà veure  els dies 7, 8, 14 i 15 de setembre a les 20:30 a la Sala Badabadoc de Barcelona.

►Una idea original de Mateu Peramiquel i Mar Puig amb llibret de Mar Puig i lletres i música de Mateu Peramiquel interpretat per Eduard Mauri i Mar Puig acompanyats per Mateu Peramiquel en una producció de WeColorMusic.

►Tot comença amb una xerrada amb l’avi de la Mar, que li  va explicar la seva història, com va arribar a Ullastrell, el seu poble, i com va formar la seva família.

►Són històries reals musicades amb cançons originals amb l’objectiu de fer arribar, als espectadors, històries reals per posar sobre la taula temes que no sempre estan en boca de la societat, per crear debat. Històries per escoltar i conèixer en ple segle XXI: la superació, les xarxes socials, l’amor, malalties superades o no superades, pors, tabús familiars, bullying escolar, etc.

►El projecte neix en format de radio-teatre amb 15 capítols de durada.

Sinopsi
►L’avi xerra, xerra molt quan sap que l’escoltes. Explica històries, anècdotes, vivències. Cal escoltar amb paciència, amb molta paciència! Deixeu-vos emportar per la història i descobrireu coses que no havíeu sabutt abans. Us emocionareu recordant, amb ells, la seva història i els fareu feliços. No deixeu perdre la història de la vostra família.

►L’equip de “Les històries de l’avi Josep” ja havia treballat junts a “Bruna” que es podrà veure dins de la programació del Petit Romea al desembre al Teatre Romea de Barcelona.