►Un musical de petit format inspirat en les comèdies clàssiques on les aparences, les classes socials i les disfresses juguen un paper important

►Els Reis d’Arden reben una carta dels Reis de Dumaine on els proposen que la seva filla Anne es casi amb el príncep William d’Arden. Però els joves prínceps no tenen cap intenció de casar-se i menys amb algú que gairebé no coneixen. Tots dos, sense saber-ho, tenen la mateixa idea: Fugir amb una identitat falsa i descobrir com és el món més enllà dels seus regnes. Però per més disfresses que portin, i per més que canviïn una vegada i una altra d’identitat, els dos prínceps es troben i s’enamoren irremeiablement.

► “Per si no ens tornem a veure” és la història de dues persones que no són el que diuen ser. És una història de disfresses i d’identitats falses on el destí, igual que l’amor, és inevitable. I és sobretot un homenatge a les comèdies clàssiques com Leonci i Lena, El joc de l’amor de l’atzar o Al vostre gust, que tracten d’històries on les aparences, les classes socials i les disfresses tenen un paper important.

►L’espectacle juga amb una estètica i un llenguatge que cavalca entre un to més clàssic i un de més actual, perquè malgrat tractar-se d’una història  de prínceps i princeses l’obra té una lectura més contemporània.

► “Per si no ens tornem a veure” és un espectacle de teatre musical íntim, de petit format, amb direcció d’Alícia Serrat, direcció musical de Marc Sambola i on el Daniel Anglès s’encarrega de la producció artística, i interpretat per Anna Lagares, Edgar Martínez i Marc Sambola.