► L’any 1789, el poble de França es mor de gana i és castigat per una noblesa autoritària i injusta. Els ciutadans francesos, molestos amb aquesta situació, es comencen a plantejar una necessitat de canvi. En aquest context de revolta, Scaramouche, un heroi emmascarat, esdevindrà el defensor del poble que escriurà pamflets revolucionaris i s’enfrontarà amb l’aristocràcia donant esperança a tothom.

►Una producció de luxe amb la producció executiva d’Anna Rosa Cisquella, les coreografies de Francesc Abós, l’esgrima dirigida per Jesús Esperanza i Kike Inchausti, la gran i majestuosa escenografia d’Alfons Flores, l’exuberant vestuari de Montse Amenós, la caracterització d’Eva Fernández. El disseny de llum d’Albert Faura el disseny de so de Roc Mateu so.

►La direcció de Càsting va anar a càrrec de Miquel Periel.

■ Repartiment:

► Scaramouche: Toni Viñals, Olympia: Anna San Martín, Marqués de Echalonne: Ivan Lavanda, Camilla: Mireia Mambo, Bartolo: Jordi Coromina, Fanny: Clara Moraleda, Philippe: Albert Mora,Frank Capdet, José María Hernández, Anna Alborch, Pep Ferrer, Eduard Mauri, Jan Forrellat, Lucía Torres, Cristina Murillo, Mireia Dolç, Neus Pàmies.

► “Scaramouche”  va començar les prèvies el dia 23 de setembre i  la seva estrena oficial el 29 de setembre al Teatre Victòria de Barcelona i baixarà el teló el 9 d’abril.

Més informació:

http://teatremusical.cat/espectacle/scaramouche

Aquí teniu tots els reportatges i vídeos que hem publicat sobre aquest espectacle.