►Del 10 d’octubre al 29 de novembre.

►LA PROGRAMACIÓ INFANTIL DEL GAUDÍ

►L’obra torna a posar en marxa la proposta infantil del Teatre Gaudí Barcelona, que havia quedat pausada per les restriccions de la COVID-19. El teatre té previst seguir programant teatre infantil i familiar durant la temporada vigent, paral·lelament a la seva programació adulta.

►El Teatre Gaudí Barcelona estrena ‘Snergs’ aquest 10 d’octubre, un musical infantil de Gerard Vàzquez que proposa un viatge en un país de fantasia que transcorre dins d’un videojoc.

►L’obra narra l’aventura de la Sílvia i el Jep, uns nens que, tot jugant a un videojoc que es diu ‘Snergs’, es veuen transportats màgicament a dins del seu món de meravella. Un cop hi hagin aterrat, viuran una sèrie de peripècies per arribar al país dels snergs, que és l’objectiu final del joc. Alguns personatges, com Gorbo, un snerg maldestre, que és de camí de tornada al seu país i els farà de guia; Baldry, un bufó molt xerraire i burleta, a qui han acomiadat de la feina o Mersa, una fada benefactora, els ajudaran a arribar-hi i finalitzar la partida. El camí però no serà tan fàcil: altres personatges com Golithos, un ogre vegetarià, però a qui no li importaria tornar a menjar carn tendra i Meldrum, una bruixa malèfica, intentaran impedir que els protagonistes arribin a la seva destinació.

►L’obra s’inspira en La meravellosa terra de ‘Snergs’ un llibre de fantasia infantil, escrit per E. A. Wyke-Smith i il·lustrat pel dibuixant Punch George Morrow. Va ser publicada originalment a Gran Bretanya per Ernest Benn el setembre de 1927, i més tard als Estats Units. Sol ser assenyalada com a font d’inspiració de la novel·la ‘El Hòbbit’ (1937) de J. R. R. Tolkien.

FITXA ARTÍSTICA:
ALBENI ARANDA: Golithos
BRUNA ARTIGAL: Baldry i Mersa
JUDIT BATCHELLI: Sílvia
AINA LLUCH: Gorbo
EVA LLUCH: Meldrum
FERRAN RULL: Jep

►La dramatúrgia  és de Ferran Rull, que també ha realitzat la direcció escènica. La música és de Gerard Vàzquez, les lletres de les cançons de l’Albert Artigas, el disseny de llum de l’Aina Lluch i les coreografies de Marta Marín.