►El pròxim 8 de novembre Joan Vázquez tornarà a portar a sobre l’escenari “Something’s coming, un tribut a Sondheim”

►Serà a la Sala Nota 79 de Barcelona, situada al Carrer Vallirana.

► “Something’s coming, un tribut a Sondheim” ha tingut molt bona acollida a Barcelona, Madrid, Nova York i Londres i ha comptat amb convidats com Anabel tutusaus, Xavier Mestres, Elisabet Molet, Eloi Gómez…

► El concert teatralitzat, interpretat per Joan Vázquez en la veu i el piano, inclou alguns dels temes més emblemàtics de la carrera del compositor de musicals Stephen Sondheim, com el famós “Send in the Clowns” de “A Little Night Music”, l’apassionat “Being Alive” de “Company”, el colpidor “Losing My Mind” de “Follies”, el tema “Sooner or Later” de la pel·lícula “Dick Tracy” (Oscar a la Millor Cançó Original) o el mateix “Something’s Coming” de “West Side Story”.

► Stephen Sondheim, guanyador de l’Oscar, el Tony i el Drama Critics Circle Award, és autor de les lletres i les músiques de mítics espectacles de teatre musical com “Company”, “Sweeney Todd”, “A Little Night Music”, “Sunday in the Park with George”, “Merrily We Roll Along”, “Follies” o “Into the Woods”, i de les lletres de “West Side Story” o “Gypsy”. El 1983 va ser escollit per l’Acadèmia Americana de les Arts i les Lletres. El 1990 se’l va anomenar el primer professor convidat de teatre contemporani a la Universitat d’Oxford i el 1993 va rebre el premi honorífic del Kennedy Center per la seva trajectòria. Ha escrit pel cinema en algunes ocasions com “Dick Tracy” o “Reds”.