►Del 26 de desembre al 12 de gener de 2020 es podrà veure a El Maldà “Something’s Coming”. Un tribut a Stephen Sondheim interpretat per Joan Vázquez.

►Joan Vázquez –acompanyant-se ell mateix al piano- fa un repàs de les cançons més emblemàtiques de la carrera de Sondheim i ens acosta a la seva manera de veure l’art, la professió, l’amor i –en definitiva- la vida.

►Joan  Vázquez ha actuat a diferents musicals a Barcelona i Madrid, en els papers de Claude a Hair, Frank a Merrily We Roll Along o Sky a Mamma Mia. Altres crèdits de teatre inclouen Els Nois d’Història, Bagdad Café, My Fair  Lady, Rent i Ciutat de Gespa a El Maldà. Aquesta temporada ha estrenat Ocaña, Reina de las Ramblas a la Sala Beckett, 20 anys no són ná a la Barts i continua amb la gira de l’espectacle Paquito Forever -amb què va ser guardonat amb el Premio de Teatro Musical a Millor Actor Destacat-.

►Stephen Sondheim -guanyador de l’Oscar- és autor de musicals com Company, Sweeney Todd, A Little Night Music, Sunday in the Park with George, Merrily We Roll Along, Follies o Into the Woods, i de les lletres de West Side Story o Gypsy.

►La música i les lletres d’Stephen Sondheim l’acompanyen els textos de Roger Julià o Joan Vázquez, amb l’espai escènic de Jordi Berch i Mariona Ubia, el disseny d’il·luminació de Jordi Berch, el disseny de so de Jordi Ballbé i el vestuari de Joana Martí.