►A partir del 9 d’octubre arriba a Barcelona “T’estimo si he begut”, una coproducció de Dagoll Dagom, La Brutal i T de Teatre.

►Tres companyies de teatre de l’escena catalana s’han unit per pujar per primera vegada als escenaris un text d’Empar Moliner. El muntatge no es va poder estrenar l’any passat a Barcelona degut a la pandèmia de la Covid-19. La seva estrena estava prevista el març del 2020, just quan va començar el confinament domiciliari i tot es va aturar. Durant la passada tardor l’espectacle va realitzar una gira per Catalunya, Balears i País Valencià, visitant 22 teatres i congregant l’assistència d’11.240 espectadors.

►T’estimo si he begut és un espectacle creat a partir d’un total de vuit contes i narracions originals d’Empar Moliner, i sis cançons compostes per l’ocasió pel músic Andreu Gallén. El muntatge està dirigit per David Selvas i està interpretat per les quatre actrius de T de Teatre Mamen Duch, Marta Pérez, Carme Pla i Àgata Roca / Rosa Gàmiz (que actuaran en alternança), a les que s’uneixen Marc Rodríguez, Mercè Martínez i Ernest Villegas.

►Els vuit contes que componen l’espectacle són una acurada selecció de la mateixa Empar extrets dels volums de relats amb el mateix títol, “T’estimo si he begut”, que va obtenir el Premi Lletra d’Or 2005. Entre els premis literaris destaca el Premi Josep Pla 2000 (per la seva la novel·la Feli, esthéticienne) i el Premi Mercè Rodoreda (2005) amb Tot això ho faig perquè tinc molta por.

►Aquí us compartim la fitxa de l’estrena de l’espectacle:

T’estimo si he begut